Nytt Humble Bundle-tilbud byr på en haug med Sierra-klassikere

Betal hva du vil for spill som Space Quest, Gabriel Knight og norske Shiftlings.

Gabriel Knight: Sins of the Fathers er blant spillene du kan få med i tilbudet.
Sierra

Gjengen bak Humble Bundle lanserte denne uken nok et pakketilbud med flere gode spill til en billig penge. Denne gangen har nettbutikken gravd frem både nye og klassiske spill fra Sierra-katalogen, som du kan sikre deg for en brøkdel av normal pris.

Som vanlig er tilbudet delt opp, og jo mer du betaler, jo flere spill får du med deg.

Forskjellige pakker

Shiftlings ble utviklet av norske Rock Pocket Games i samarbeid med Sierra.
Rock Pocket Games

Om du betaler litt over åtte kroner får du seks spill fra Space Quest-serien, Phantasmagoria 1 og 2 og alle fire Police Quest-spillene. I tillegg byr den billigste pakken på Shiftlings, som ble utviklet av norske Rock Pocket Games.

Åpner du lommeboken litt mer, og betaler gjennomsnittet av hva alle andre brukere har betalt – som i skrivende stund er 103 kroner – blir Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura, TimeShift, fem Quest for Glory-spill og Gabriel Knight-trilogien med i pakken.

For ca. 125 kroner får du også Caesar 3 og 4, Geometry Wars 3: Dimensions Evolved, syv King's Quest-spill og Velocity 2X.

Det øverste prisnivået inkluderer hele sesongen til det nye King’s Quest-spillet, med totalt fem kapitler og en epilog. Ønsker du å sikre deg samtlige av de 35 spillene det totale tilbudet har å by på må du ut med om lag 165 kroner.

Fordel pengene slik du vil

Som alltid kan du være med å bestemme hvor pengene til slutt havner. Uavhengig av hvor mye du betaler kan du fritt fordele hele beløpet mellom utviklere, Humble Bundle-butikken og en veldedighetsorganisasjon.

Denne gangen går pengene til The Call of Duty Endowment, en organisasjon som hjelper krigsveteraner med å finne seg jobber.

«Humble Sierra Bundle» varer frem til 13. september.

I fjor lanserte Humble Bundle en abonnementstjeneste »

Siste fra forsiden