Nytt innhold for Kameo og PDZ

Rare forteller at de jobber med nytt innhold for Kameo og Perfect Dark Zero, inkludert onlinebasert kooperativ flerspiller for Kameo.

Rare er et av de spillstudioene som gjør mye for å holde seg i kontakt med spillmiljøet, og et av tiltakene deres er en slags leserbrevside, hvor folk kan sende inn spørsmål og kommentarer, og få disse besvart av Rare-folkene selv.

I den nyeste oppdateringen av brevspalten deres, kommer det frem at de jobber med å implementere onlinebasert kooperativ flerspiller i Kameo. Utviklingen av denne funksjonen er inne i den siste fasen, og Rare forteller at den vil bli gjort tilgjengelig snart.

I tillegg planlegger utvikleren å lansere mer nedlastbart innhold for Kameo i løpet av tiden som kommer, men går ikke i detalj om dette. Nedlastbart innhold får vi imidlertid også til Rare sin andre lanseringstittel for Xbox 360, Perfect Dark Zero.

Her jobbes det med en oppdatering som skal rette på noe av det spillerne ikke likte med spillet, og i tillegg er kartdesignerne hos Rare i full gang med å lage nye spillområder for flerspillerdelen. Det ser også ut som det jobbes med støtte for klaner.

Siste fra forsiden