Nytt innhold på Xbox Live Marketplace

I forbindelse med Tokyo Game Show har det kommet mye nytt til Xbox Live Marketplace, inkludert demoer av F.E.A.R., Lego Star Wars II og Fuzion Frenzy 2.

I løpet av de siste dagene har Xbox Live Marketplace fått flere nyheter. Her har vi blant annet videoer fra Forza 2, Virtua Tennis 3, Eragon, Portal, The Darkness, Need for Speed: Carbon og Battlestations: Midway.

F.E.A.R.

Det mest interessante er nok likevel tre demoer som nylig har debutert på konsollens digitale distribusjonsnettverk. Den første er for festspillet Fuzion Frenzy 2, og inneholder tre av spillets førti minispill. Denne demoen er på 293 MB.

F.E.A.R.-demoen er litt større, med sine 542 MB. Her får vi cirka 15 minutter med gameplay fra Xbox 360-versjonen av et av fjorårets mest suksessrike PC-spill, og vi loves intens action og massevis av kalde grøss.

Vi har også fått en demo av Lego Star Wars II å bryne oss på. Her får vi se hvordan Star Wars-verdenen hadde vært hvis alle hadde vært Lego-figurer, og demoen er på 516 MB.

I morgen planlegger Microsoft å legge ut nytt innhold på Xbox Live Marketplace, inkludert videoer fra de to japanske rollespillene Blue Dragon og Lost Odyssey. Begge disse trailerne kommer i HD-kvalitet.

Mot slutten av uken får vi også noen nyheter, i forbindelse med X06-messen i Barcelona. Hva det er snakk om vet vi ikke, men forhåpentligvis har Microsoft noen gode overraskelser på lager.

Siste fra forsiden