Nytt innhold på Xbox Live

Brukere av Xbox Live Marketplace kan nå laste ned en demo av Full Auto, samt Xbox Live Arcade-spillet Marble Blast Ultra.

Bilspillet Full Auto kombinerer tungt bevæpnede kjøretøy med detaljerte og interaktive urbane miljøer, og Sega hevder det er det mest destruktive bilspillet noensinne. Her får vi velge mellom en haug forskjellige biler og plassere en rekke forskjellige typer våpen (maskingevær, kanoner, missiler osv) på dem slik at motstanderne forhåpentligvis aldri har en sjanse.

Det hele foregår i en by som heter Staunton, en eller annen gang i en nær fremtid. En gruppe som kaller seg Sheperds holder byen som gissel, og du - som en pensjonert racerbilsjåfør - tvinges til å delta i en serie dødelige gateløp. En av de mest spennende tingene med Full Auto er "unwreck"-funksjonen, som lar deg spole tilbake tiden i korte øyeblikk, slik at du kan redde deg ut av farlige situasjoner.

Spillet kommer med over ti spillmoduser, inkludert en karriere med 60 oppdrag. Andre moduser inkluderer "pursuit", "arena", "tag" og "rampage", og i tillegg får vi en haug små minispill. Nå kan eiere av Xbox Live Arcade for 360 teste hvordan spillet arter seg, takket være en nylansert demo. Denne demoen er på 646 MB og inneholder én bane og to biler fra fullversjonen.

Marble Blast Ultra
Demoen av Full Auto er ikke det eneste nye som har dukket opp på Xbox Live - GarageGames sitt Marble Blast Ultra har også blitt lansert. Denne Xbox Live Arcade-tittelen gir deg kontroll over ei klinkekule som må rulle seg gjennom ulike farefylte baner (som alle befinner seg høyt oppe i luften, slik at det minste feilsteget kan føre til at du faller av).

Marble Blast Ultra fokuserer på flerspiller, og her kan spillere av alle aldre rulle gjennom de mange banene mens de skaffer seg bonuser og prøver å hindre motstanderne i å vinne. Noen av banene inkluderer bevegelige elementer, mens andre kommer med feller og andre fæligheter. Hvis du liker demoen kan du kjøpe fullversjonen for 800 poeng.

Siste fra forsiden