Nytt markangrep på Wii

Meitemarkene er tilbake, nok en gang.

Team 17 nyter fortsatt suksessen til Worms-serien, som ble skapt av Amiga-programmereren Andy Davidson i 1995. Etter stor ståhei rundt lanseringen av Worms Reloaded på Steam og PS3-versjonen av Worms 2: Armageddon, er de nå klare for nok en lansering på Wii.

Traileren.

Worms: Battle Islands er et nytt todimensjonalt spill som skal levere seriens tradisjonelle, turbaserte gameplay. Spillet kan skilte med 30 oppdrag i en omfattende enspillerkampanje, samt egne hjernetrimoppdrag og fem forskjellige flerspillermoduser.

Markene bruker kraftige våpen.

Wii-eiere kan ikke bare kjempe mot venner og familie lokalt, men også delta i onlinekamper og kjempe om plassene på nettbaserte poengtavler. Totalt kan fire spillere kjempe mot hverandre.

Spillerne får også mulighet til å skreddersy sine egne omgivelser, og de kan også lage sine egne våpen, hvis de ikke finner noe de liker i spillets arsenal på 40 våpen.

Spillet var visstnok egentlig ment som en WiiWare-tittel, men gjennom en avtale med THQ vil Team 17 nå lansere spillet i butikk. Spillet kommer i november.

Siste fra forsiden