Nytt Need for Speed: Hot Pursuit

Et av tidenes beste Need for Speed-spill gjenfødes i november.

Dette er en gladnyhet for alle som elsket Need for Speed III: Hot Pursuit. Electronic Arts utvikler nå et nytt spill i serien, direkte inspirert av originalen fra 1998. Og de har til hensikt å beholde kjernen i det som gjorde originalspillet til en klassiker.

Sosial politi-og-røver-jakt

Det blir ville politijakter i november.

Det nye spillet får navnet Need for Speed: Hot Pursuit, og det er Burnout-skaperne i Criterion Games som står bak utviklingen.

Dermed er alt duket for nye intense politi-og-røver-jakter, på nett og lokalt. Vi loves ekstremt raske og eksotiske biler fra produsenter som Lamborghini og Pagani, og kappkjøringen foregår på åpne landeveier, i ørkenen, skogen og på fjellet, akkurat slik vi husker det fra de første spillene i serien.

En ny, dynamisk sosial tjeneste kalt Need for Speed Autolog skal gjøre det enkelt for spillere å sammenligne statistikk og prestasjoner, dele bilder og utfordre hverandre. Utfordringene baseres på hva vennene dine gjør, og man kan enkelt koble seg til hverandres spill.

Omfattende kampanje

Spillet får en omfattende enspillerdel, som kobles sømløst med flerspillerkonseptet. Du får belønning uansett hvor du spiller, øker i erfaringsnivå og kan låse opp nye biler, våpen og utstyr for både politi og røvere.

– Vi i Criterion har spilt Need for Speed siden serien ble introdusert på 3DO. Vi er beæret og begeistret over muligheten til å gjenskape franchisen for dagens koblede publikum. Vårt mål har vært å lage politi-mot-røvere-løp som er så morsomme, raske og underholdende at det vekker til live adrenalin og intensiteten blant dine venner, forteller Craig Sullivan, kreativ sjef hos Criteron.

Spillet kommer i salg 18. november i Norge, for Xbox 360, PlayStation 3, PC og Wii.

Her er en trailer fra spillet:

Klarer ikke laste video
Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden