Sony-kontroll får spill

Nytt og gammelt

De første titlene med Motion Controller-støtte er kunngjort.

Med et stort utvalg utgivere i ryggen ser det ut til at Microsofts Project Natal er godt rustet til utgivelsen. Sony vil ikke være dårligere, og nå har de kunngjort en rekke konkrete spill som støtter deres kommende Motion Controller (foreløpig bare en arbeidstittel) til PlayStation 3.

EyePet får Motion Controller-støtte

Flere av Sonys eksisterende eller kommende titler skal få Motion Controller-støtte gjennom egne oppdateringer over PlayStation Network. Foreløpig er det kunngjort at LittleBigPlanet, Pain, Flower, Hustle Kings, High Velocity Bowling og EyePet skal integrere det nye kontrolloppsettet.

En rekke nye spill ble også offentliggjort, inkludert et par oppfølgere. Neste Ape Escape og oppfølgeren til gåteløsningspillet Echochrome skal begge benytte Motion Controller.

Resten av spillene vet vi bare titlene på, og de er visstnok midlertidige. Disse er: Eccentric Slider, Sing and Draw, Champions of Time, Motion Party, The Shoot og Tower. Flere av disse høres ut som de er videreutviklede utgaver av teknologidemoene Sony demonstrerte på årets E3-messe.

Også Capcom vil være med på Motion Controller-moroa, og har kunngjort en ny utgave av Resident Evil 5. I Resident Evil 5: Director's Cut kan du ifølge Kotaku styre spillet med en blanding av DualShock og Motion Controller. Hva annet som er nytt i pakken vet vi ikke noe om foreløpig.

Motion Controller lanseres i løpet av våren 2010.

Siste fra forsiden