Nytt om Dead or Alive Xtreme 2

Team Ninja-sjefen Tomonobu Itagaki har røpet litt informasjon om det kommende bikinispillet med Dead or Alive-jentene.

IGN har oversatt deler av et intervju det japanske spillbladet Famitsu har kjørt med den profilerte Team Ninja-sjefen Tomonobu Itagaki. Her ble det snakket litt om Dead or Alive Xtreme 2, hvor vi får følge de barmfagre bertene fra slåssespillene i Dead or Alive-serien på ferie.

I følge Itagaki er spillet omtrent 60 prosent ferdigutviklet, og for øyeblikket jobber teamet med å få orden på feriemodusen i spillet, samt legge ekstra dybde til jet-ski-seksjonene. Disse vil danne spillets "ryggrad", sammen med strandvolleyballmodusen vi kjenner fra det første spillet i serien. Denne har imidlertid blitt forbedret siden sist, blant annet ved hjelp av ny kamerakontroll.

Feriemodusen foregår over to uker, hvor du får ta din favorittjente på ferie i et tropisk paradis. Der kan du ha det moro med jet-skis eller strandvolleyball, samt en rekke andre feriepregede leker og spill. Her finner vi blant annet et kasino, en vannrutsjebane og et minispill der du må prøve å dytte en annen jente ut i et svømmebasseng. Spennende.

Ellers loves vi selvfølgelig en haug av nye badedrakter og et nytt kamera som lar spillerne ta bedre bilder av jentene, om de skulle ønske det. Dead or Alive X2 skal etter planen lanseres senere i år.

Siste fra forsiden