Nytt om Warriors Orochi 2

Anakronisme på slagmarken

Koei jobber med en engelskspråklig versjon av oppfølgeren til Warriors Orochi.

Japanske Koei har to masseslagsmålserier som har hatt en viss suksess rundt om i verden. Dynasty Warriors foregår i det gamle Kina, og er (svært) løst basert på en historisk roman, mens Samurai Warriors er lagt til samuraienes tid i Japan.

Hektisk masseslagsmål i det første Warriors Orochi.spillet.

Felles for begge seriene er at du tar på deg rollen som en nærmest uovervinnelig superkriger, og slakter deg gjennom tusener av soldater på jakt etter hærførere å duellere med. Warriors Orochi følger det samme konseptet, men blander Kina og Japan i en salig, anakronistisk røre.

Koei jobber nå med en engelspråklig versjon av oppfølgeren til Warriors Orochi. Warriors Orochi 2 skal foreløpig bare slippes i USA, men siden de fleste tidligere Warriors-spill har nådd Europa burde sjansene være gode for at vi får dette også.

Warriors Orochi 2 byr på fem kampanjer basert på henholdsvis kongedømmene Wu, Wei, og Shu, samt samuraiene og slangekongen Orochi. Historien denne gangen handler om en ny fiende som prøver å gjenopplive Orochi etter hans nederlag i det første spillet.

Persongalleriet er fått en forøkning siden eneren, og du får over 90 superkrigere å velge mellom. Du kan sette sammen lag på opptil tre stykker, og hvis en av slåsskjempene dine får for mye juling kan du sette ham på pausebenken for å få tilbake helse.

Det er også inkludert en tospillerdel hvor du og en kamerat kan kjempe mot hverandre i fire forskjellige moduser.

Warriors Orochi 2 utvikles for Xbox 360 og Playstation 2.

Siste fra forsiden