Nytt priskutt for 360

Microsoft senker prisene

360-prisen kuttes igjen, og konsollen blir den klart billigste på markedet.

Det er bare litt over to måneder til folk begynner å kjøpe inn julegaver, og nå forsøker Microsoft å sikre at Xbox 360 blir en populær gave også i år.

Xbox 360 er billigere enn Wii.

De har nemlig nok en gang senket prisene på Xbox 360 i Norge. Den minste modellen, Xbox 360 Arcade, vil fra fredag av koste 1595 kroner, og er dermed den absolutt billigste nestegenerasjonskonsollen på det norske markedet.

Standardmodellen, med 60 GB harddisk, vil koste 1995 kroner. Også dette er lavere enn prisen på den billigste konkurrenten, Wii. Xbox 360 Elite får en veiledende pris på 2595 kroner.

Chris Lewis, visepresident for Microsoft Interactive Entertainment Business Europe, tror dette priskuttet vil gjøre Xbox 360 tilgjengelig for en større målgruppe.

– All erfaring viser at konsollsalget først stiger til værs når man er godt innarbeidet i markedet og prisen lav. Dette kombinert med et omfattende spill- og underholdningsbibliotek, 90 nye spilltitler før jul og en helt ny Xbox Live opplevelse, går vi en fin europeisk fremtid i møte.

Han forteller videre at Xbox 360 per dags dato har solgt over fem millioner konsoller i Europa, og at Microsoft satser på å bli den første konsollen med over 20 millioner solgte enheter.

Mer informasjon om Xbox 360 finner du på konsollens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden