Nytt Sonic-spill på vei

Sonic sprinter tilbake i rampelyset

Sega har kunngjort et nytt spill med det raskeste pinnsvinet i verden.

Det har gått nedover med Sonic de siste årene. De forrige plattformspillene hans bleslaktet her på Gamer.no, mens Segas forsøk på å bruke ham i andre sjangere ble noe bedremottatt. Sonic Rush Adventure var et lite lyspunkt i en ellers mørk tid for Sonic.

Trailer fra Sonic Unleashed

Vis større

Trailer: Sonic Unleashed

Stikkord:
  • spill
  • xbox 360
  • playstation 3
  • plattform
  • sonic
  • sonic unleashed


Sega har likevel ikke gitt opp håpet om en en ny vår for 90-talls helten. Rollespilleksperten Bioware jobber med et Sonic-rollespill, og Sega selv har akkurat offentliggjort sitt nyeste Sonic-prosjekt: Sonic Unleashed.

Igjen må Sonic redde verden fra den onde Dr. Robotnik, som denne gangen har delt verden i sju områder. Sonic må løpe og kjempe seg gjennom den oppdelte verdenen og finne kaossmaragdene for å gjenoppbygge den.

Sonic Unleashed skal visstnok vende tilbake til seriens røtter og by på rask action i fargerike omgivelser. Brettene skal foregå både i et klassisk 2D-perspektiv og i mer moderne 3D-omgivelser. Sega har utviklet en ny grafikkmotor som effektivt kan skifte mellom de to perspektivene og samtidig produsere «vakker nestegenerasjonsgrafikk» uansett hvilken vinkel du ser handlingen fra.

Spillet skal også skille mellom natt og dag, og når mørket senker seg vil Sonic vise en helt ny side av seg selv. Bilder som ble lekket på nettet før spillet ble kunngjort hinter om at Sonic vil skifte form til en varulv-aktig skikkelse.

I tillegg til sin nye varulvform skal Sonic også få nye kampteknikker og egenskaper. Ifølge Sega er målet å oppnå en dybde i kampsystemet som har vært fraværende i tidligere Sonic-spill.

Sonic Unleashed skal komme til PlayStation 2, PlayStation 3, Wii og Xbox 360 mot slutten av året.

Siste fra forsiden