Harry Potter kjemper for livet

Nytt spill til høsten

Harry Potter and the Deathly Hallows blir trollmannens farligste eventyr.

Til høsten kommer første del av Harry Potter and the Deathly Hallows på kino, og i den forbindelse kan vi selvsagt også se frem til et spill fra Electronic Arts.

Huff da.

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 skal ifølge pressemeldingen få en ny og mørkere stil enn det vi er vant med fra denne serien. Harry og kompanjongene hans er på flukt i ukjent territorium, med fiender i hælene, og de må hele tiden kjempe for å overleve.

– Det siste Harry Potter-eventyret har gitt oss muligheten til å lage et mørkere og mer actionfokusert spill enn vi har gjort før. Vi tror at vi lager et spill som dagens konsollgenerasjon vil like, sier Jonathan Bunney, produksjonsoverhode hos utvikler EA Bright Light.

Spillet skal fokusere kraftig på kamp, og i tillegg til å møte fæle kryp fra den syvende filmen vil vi plages av monstre fra tidligere filmer også. Pressemeldingen trekker frem ting som Death Eaters og Snatchers, som ikke høres hyggelige ut uansett hva de måtte være.

Utviklerne skal også ha fokusert på magi, og nå som opplæringen er over må Potter og gjengen bruke alle deres magiske egenskaper for å overleve.

Spillet kommer til PS3, Xbox 360, Wii, DS, PC og mobilplattformer.

Siste fra forsiden