Nytt Splinter Cell godt på vei

Ubisofts splitter nye spillstudio utvider spionserien.

De franske spillutgiverne Ubisoft er nok godt fornøyde for øyeblikket. Deres rykende ferske Assassin's Creed: Brotherhood har nemlig solgt over all forventning. Snikmorderserien får nok et spill neste år, men det er ikke alt den store utgiveren holder seg opptatt med.

Conviction viste oss en ny side av Sam Fisher.

Spillnettstedet Eurogamer melder nemlig at selskapets splitter nye Toronto-studio utvikler et nytt Splinter Cell-spill. Prosjektansvarlig skal være Jade Raymond, som tidligere har vært en av produsentene av Assassin's Creed-spillene.

Denne avsløringen gjøres i en video på nevnte nettsted, hvor man får en kort omvisning i det ferske spillstudioets lokaler. Her snakker Raymond om deres planer fremover, og hun forklarer at de for øyeblikket har 83 ansatte og utvikler enda et spill i tillegg til Splinter Cell. Planene later likevel til å være langt mer ambisiøse, der de vil nå 800 ansatte i løpet av ti år.

Lite vites om konseptet for det nye Splinter Cell-spillet og hvilke formater det vil komme ut til. Det seneste spillet i serien er Splinter Cell: Conviction, som i fjor gav spionkonseptet et mer enn godkjent comeback. Det kom ut til PC og Xbox 360.

Siste fra forsiden