Starship Troopers - Terran Command

Nytt Starship Troopers-spill til PC neste år

Terran Command byr på sanntidsstrategi basert på de kjente filmene.

Slitherine Games og utvikler The Artistocrats kunne denne uken avduke et nytt spill basert på Starship Troopers-filmene. Den klassiske kampen mellom mennesker og gigantiske romveseninsekter gjenoppstår til neste år, med sanntidsstrategispillet Terran Command.

Starship Troopers - Terran Command.
Slitherine

Som i den opprinnelige Starship Troopers-filmen fra 1997, tar spillere turen til en planet full av de grusomme skapningene.

– I arbeidet med dette spillet har vi prøvd å fange essensen fra den opprinnelige filmen og dens univers. Dette oppnår vi ikke bare gjennom å skape et passende utvalg enheter og scenarier, men også ved å kopiere språket, de visuelle elementene, dialogene og de små detaljene som gjorde filmen til en ikonisk kultklassiker, forteller spillsjef Iain McNeil.

I Terran Command får spillere bygge og styre sin egen styrke med Mobile Infantry-soldater. Hæren må både være stor nok til å takle de nærmest uendelige hordene med kryp, men må også kunne settes strategisk til verks for å utrydde enhver trussel.

Se litt av hvordan Terran Command skal fungere. (Video: SliterineGames)

I kampanjemodusen kjemper spillere seg gjennom flere oppdrag, der både historie og videre utfordringer skal tilpasse seg etter prestasjonene og handlingene dine underveis. Spillets teknologitre sørger også for gradvis utvikling av nye enheter og annet verktøy i strid, forteller utvikleren.

En dato for Starship Troopers - Terran Command er foreløpig ikke satt, men det kommer etter planen til PC i løpet av 2020. I mellomtiden kan du se et kort glimt av hvordan spillet skal fungere i videoen til høyre i artikkelen.

Det er ikke første gang Starship Troopers har blitt spill.
Førstepersonsskyteren fra 2005 gikk det riktignok ikke så bra med »

Siste fra forsiden