Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge

Nytt Teenage Mutant Ninja Turtles-spill byr på klassisk 2D-slåssing

Shredder's Revenge kommer snart til PC og konsoll.

De muterte ninjaskilpaddene bedre kjent som Teenage Mutant Ninja Turtles blir snart å finne i nok et spill. Shredder's Revenge – som det heter – byr på klassisk sideskrollende 2D-slåssing, på både PC og konsoll.

Historiemodus og samarbeid for fire spillere

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge.
Dotemu

Som utgiver Dotemu forteller henter Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge inspirasjon fra den opprinnelige TV-serien fra 1987. Utvikler Tribute Games kombinerer estetikken fra serien med spillmekanikkene fra spill som Turtles in Time, og resultatet later til å bli en saftig nostalgibombe som du kan se en smakebit på i traileren øverst i artikkelen.

I Shredder's Revenge må Leonardo, Michelangelo, Donatello og Raphael nok en gang hamle opp med den sleipe Foot Clan-gjengen. Kjente fjes som Bebop og Rocksteady er med, samt den slimete Krang og selvfølgelig Shredder selv.

Spillere kan takle historiemodusen alene eller gå løs på eventyret i en gruppe på opptil fire spillere. Hver av de fire skilpaddene har ulike evner og egenskaper, med muligheter til å teste nye spillestiler for hver gjennomspilling.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge skal ifølge Dotemu ut «snart», men noen endelig slippdato er foreløpig ikke satt. Ved siden av å si at det kommer til PC og konsoll har utgiveren heller ikke spesifisert nøyaktig hvilke plattformer spillet blir å finne på.

Det forrige skikkelige Turtles-spillet klarte ikke å imponere oss.
Les anmeldelsen for Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan »

Siste fra forsiden