Nytt Tomb Raider avdukes snart

Det blir visst mer snop på oss i adventstiden.

Sagaen om Lara Croft begynner å nå dynastistatus med alt fra åtte TV-spill til gedigne Hollywood-filmer og bøker av ymse karakter. Etter hvert som serien har utviklet seg så har vi også sett nye tolkninger av historien til den kvinnelige skattejegeren.

Tidligere i år fikk vi for eksempel ta del i det nedlastbare Lara Croft and The Guardian of Light, som har høstet bedre kritikk enn de aller fleste spillene i serien.

Det opprinnelige Tomb Raider startet en lang saga.

Aller mest spennende virker allikevel det neste spillet i serien, som også utvikles av Crystal Dynamics slik de to foregående spillene har blitt. Her skal alt nemlig snus på hodet. Dermed får vi se vår heltinne i mer uvante omgivelser, og spillet skal visst by på en langt løsere struktur enn tidligere.

Vi klør for vår del etter ny informasjon om dette spennende prosjektet, og det ser ut til at våre bønner er hørt. Nå hilser spillnettstedet CVG nemlig og sier at det nye spillet skal avdukes 6. desember.

Hintene skal komme fra spillforumet NeoGAF, hvor en rekke kreative forumbrukere har gjort solid detektivarbeid basert på en dobbelside i seneste Game Informer som er ment å pirre nysgjerrigheten ens.

Annonseringene vil også komme på spillets offisielle hjemmeside når dagen er her.

Siste fra forsiden