Star Wars Episode I: Racer – utsettelse

Nyutgivelsen av Star Wars Episode I: Racer utsettes bare timer før slipp

Utgivelsen rammes av korona-krisen.

Disney

Tidligere i år kom gladnyheten om at det klassiske racingspillet Star Wars Episode I: Racer var på vei til moderne konsoller, men nå har utviklerne av oppussingen litt dårligere nyheter. Mandag kveld ble det nemlig klart at spillet nå utsettes inntil videre på både PlayStation 4 og Nintendo Switch.

Nyutgivelsen hadde opprinnelig planlagt lansering den 12. mai, men PlayStation 4-utgaven ble nylig utsatt til den 26. mai. Nå utsettes også Nintendo Switch-utgaven, og ingen ny dato oppgis for noen av utgavene.

Hjemmekontorets kvaler

Her går det unna på Tatooine.
Disney

I en tweet forteller utviklerne at den nåværende situasjonen, hvor mange tvinges til å jobbe hjemmefra for å få bukt med den pågående corona-pandemien, har påvirket arbeidet med å få spillet ferdig i tide.

Og her på Hoth (antar jeg, journ. anm.).
Disney

I den samme tweeten forteller de at de kommer tilbake med mer info «så snart som mulig».

Star Wars Episode I: Racer er et racingspill fra 1999 hvor man deltar i hektiske podracing-løp basert på de Anakin deltar i i The Phantom Menace. Spillet har lokal flerspiller, og lar spillere innta rollen som kjente og kjære figurer fra Star Wars-universet mens de svir Star Wars-ekvivalenten av gummi rundt om i galaksen.

Episode I: Racer er bare ett av Star Wars-spill som har dukket opp i det siste. Både Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars Jedi Knight II: Outcast, Star Wars Jedi: Fallen Order og Star Wars Pinball. har blitt lansert det siste drøye halvåret.

Fram i tid får vi også servert VR-spillet Vader Immortal på PlayStation VR, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga og en rekke oppfølgere til Star Wars Jedi: Fallen Order.

LES OGSÅ: Disney vil ha flere spill basert på filmene sine »

Siste fra forsiden