Obsidians neste prosjekt er et science-fictionrollespill i førsteperson

Se traileren for The Outer Worlds.

Obsidian Entertainment, studioet bak Pillars of Eternity og Fallout: New Vegas, har omsider avslørt sitt neste spill. De siste ukene har utvikleren sluppet hint etter hint om prosjektet, og under The Game Awards på fredag kom den offisielle avdukingen av The Outer Worlds.

Rollespill i førsteperson

The Outer Worlds tar spillere med på eventyr i en ny galakse.
Private Division

The Outer Worlds er et rollespill i førstepersons synsvinkel, og som fans i sosiale medier har kommentert kan det beskyldes for å ligne en del på Fallout: New Vegas.

I spillet våkner man opp fra dvale om bord på et koloniskip. Langt, langt unna jorda oppdager spillere Halcyon, en koloni som trues av konspirasjon og mystiske krefter. Din oppgave blir å navigere de mange fiendtlige fraksjonene som holder til på ytterkantene av universet.

Hvordan historien utarter seg blir opp til hver enkelt spiller, og Obsidian lokker med valg og konsekvenser og en fortelling som drives fremover av dine handlinger. Den første traileren for spillet – som du ser øverst i artikkelen – gir en nærmere kikk på verdenen og spillets lystige tone.

The Outer Worlds kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 – det til tross for at Microsoft kjøpte opp Obsidian tidligere i år. Spillet har foreløpig ikke fått en offisiell slippdato.

Siste fra forsiden