Ocarina of Time til 3DS

Klassikeren gjenopplives i 3D.

Visningen av Zelda-spillet Skyward Sword til Wii er unnagjort, og nå spørs det om ventetiden ikke blir enda hardere for alle som holder den grønnkledde eventyrhelten kjær.

Det er nemlig nå blitt avslørt at selveste tungvekteren i Zelda-serien, Ocarina of Time, skal lanseres til 3DS på et ennå ukjent tidspunkt. Dermed vil du altså få muligheten til å gjenoppleve en av Nintendos aller største spilltitler i 3D.

Spillet var ikke å finne på på den opprinnelige listen over kommende 3DS-titler som ble gjort kjent i forbindelse med Nintendos E3-konferanse, og tittelen er heller ikke offisielt bekreftet.

I stedet kommer nyheten i form av skjermbilder av spillet som er blitt offentliggjort, blant annet på Nintendos egen hjemmeside. Utfra bildene å dømme (se under) dreier det seg åpenbart om en oppusset versjon, men utover dette foreligger det altså svært få opplysninger ennå.

Et av de mest kritikerroste spillene i historien i grafisk oppgradert utgave og i 3D høres jo uansett ut som en suksessoppskrift, så vi får bare følge med og vente på mer informasjon.

Les også:Zelda: Skyward Sword til neste år
Les også:E3 2010: Spill i tre dimensjoner
Les også:E3 2010: EA viste frem sine håpefulle

Siste fra forsiden