Offroadspill til Xbox 360

Asobo Studios har kunngjort Gran Raid Offroad, et offroadbasert rallyspill til Xbox 360.

Hvis du er en av de som synes det er litt for pysete å kjøre rally på veier, og i tillegg går med tanker om å skaffe deg en Xbox 360 når denne kommer i salg, kan du glede deg til Gran Raid Offroad, fra Asobo Studios. Dette spillet foregår på enorme landskaper som kan være opp til 10000 kvadratkilometer store og kommer med 30 forskjellige offroad-kjøretøyer.

Målet i hoveddelen av spillet er å komme så raskt som mulig fra start til mål i en serie fartsetapper, og helst fullføre med like mange deler på bilen som du hadde når du startet. Underveis kan du imidlertid velge fritt hvor du vil kjøre, og utviklerne lover at du får nye utfordringer rundt hver eneste sving.

Landskapene inneholder elver, skoger, fjell og ørkenområder, og kommer med realistiske genererte "biosfærer". Hvert eneste sted er unikt, og det samme er hvert tre, hver stein, elv og sky. Underveis kan du oppleve dynamiske værendringer i sanntid, og hvert av landskapene kommer med omtrent 20000 kilometer med veier, motorveier og stier du kan følge (om det er hensiktsmessig).

Naturligvis loves vi også et komplett skadesystem og massevis av frihet i forhold til bilenes oppsett. Dessuten får vi spille over Xbox Live, men detaljer om onlinemodusen har vi ikke fått. Vi vet heller ikke hvem som skal gi ut spillet og når vi kan forvente å se det i norske butikker.

Siste fra forsiden