Frihetskamp i USA

Okkupert av Nord-Korea

I Homefront har USA blitt okkupert av Nord-Korea.

Homefront er et førstepersons skytespill som foregår i 2027. En tiårig energikrise har ført til økonomisk ruin, og USA er en skygge av sitt tidligere selv. Alltid like hissige Nord-Korea ser dermed sitt snitt til å ta over hele greia.

I enspillerkampanjen, som er skrevet av John Milius (kjent for filmer som Apocalypse Now og Red Dawn), må spillerne kjempe for å befri USA fra kommunistenes klør. Utviklerne i Kaos Studios lover en filmatisk opplevelse der man både får være fotsoldat og kontrollere ulike typer kjøretøy.

– Homefront handler ikke om å reise rundt kloden eller til en annen planet for å gå til krig, men handler om å bekjempe fremmede invasjonsstyrker i din egen bakhage, og forsvare din rett til å leve, forteller designdirektør David Votypka.

I tillegg til enspillerkampanjen loves vi en robust flerspillerdel. Vi har ikke fått noen informasjon om denne, men med tanke på at Kaos Studios stod for Frontlines: Fuel of War kan vi kanskje tenke oss hvilken modell flerspillerdelen i Homefront vil følge.

Homefront skal presenteres for pressen på E3 neste uke. Spillet kommer til Xbox 360, PS3 og PC, og gis ut av THQ (som eier Kaos Studios).

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden