Omfattende Elite Dangerous-oppdatering begynner testing om kort tid

Frontier lokker med nyheter til blant annet utforsking, utvinning og flerspiller.

Oppdatering 14:15: En tidligere utgave av denne artikkelen hevdet at betatesten for Beyond: Chapter Four begynner 23. oktober, i henhold til pressemeldingen Gamer.no mottok av Frontier Developments.

Datoen viser seg riktignok å være 30. oktober, og vi har oppdatert saken for å reflektere dette.

Opprinnelig sak følger.

Frontier Developments slapp denne uken en fersk bunke med detaljer om den neste utvidelsen til Elite Dangerous. Den fjerde og siste innholdspakken for spillets nåværende sesong lanseres i åpen beta for PC-spillere den 30. oktober, før den etter hvert slippes gratis på samtlige plattformer.

Flere nyheter

Utvinning av råmaterialer blir en mer lønnsom bedrift i Beyond: Chapter Four.
Frontier Developments

Blant nyhetene som venter i Beyond: Chapter Four, er det utvikleren beskriver som en ny og mer realistisk måte å utforske spillets enorme univers. Med Analysis Mode kan spillere skanne deler av galaksen for og finne planeter, stjerner og andre objekter i nærheten. Skanneren fanger også opp uidentifiserte signaler og soner i konflikt, som gjør det lettere for spillere å spore opp og fly til interessante områder i et gitt solsystem.

Utvinning av råmaterialer er en annen mekanikk som pusses opp i den kommende utvidelsen. Med nye verktøy kan spillere sprenge asteroider i fillebiter for å sikre seg ulike ressurser, og kombinert med Analysis-modusen blir det greiere å finne akkurat det man er ute etter.

Videre introduserer Beyond: Chapter Four flere muligheter for de som liker å spille sammen med venner. Med Squadron-funksjonen – som fungerer som laug eller «guilds» – kan spillere jobbe sammen om å oppnå ulike mål eller konkurrere mot hverandre på interne ledertavler. Squadron byr også på flere måter å kommunisere med venner, blant annet via nye meldingskanaler i spillet.

I tillegg lokker Frontier med flere nyheter, som visuelle forbedringer, nye skip og en overhaling av brukergrensesnittet i cockpiten. Alt sammen vil rulles gradvis ut over en fireukersperiode, og betaen åpner med utforsking og diverse «nye scenarier».

Når PlayStation 4- og Xbox One-spillere får ta fatt på Beyond: Chapter Four er enda ikke bekreftet. Gitt at PC-betaen varer i fire uker, er det tenkelig at utvidelsen får sin offisielle lansering om en drøy måned.

Fans av romspill får mye å drive med denne måneden.
Star Citizen ruller også ut en rekke nyheter »

Siste fra forsiden