Star Citizen får en rekke nyheter denne måneden

Cloud Imperium Games viste også frem en kjendispakket trailer for Squadron 42.

Den årlige sammenkomsten for fans av Star Citizen – Citizencon – gikk av stabelen denne uken, og som alltid hadde Chris Roberts og Cloud Imperium Games flere nyheter å vise frem.

Star Citizen vokser seg stadig større.
Cloud Imperium Games

Blant annet fikk de fremmøtte, og alle som fulgte med via Twitch, en kikk på romspillets neste alfaoppdatering. Star Citizen 3.3.0 skal etter planen lanseres en gang denne måneden, og vil introdusere nye oppdrag, flere skip og en haug med nye spillelementer og forbedringer.

En lengre presentasjon av den kommende oppdateringen – som du kan se over – inkluderte også en demonstrasjon av spillets FOIP-teknologi. Denne sporer ansiktsuttrykkene dine i virkeligheten og gjenskaper dem på ansiktet til figuren din i spillet. Arbeidet er riktignok ikke ferdigstilt – demonstrasjonen gikk ikke helt knirkefritt for seg – og ifølge Roberts er det fortsatt noen feil som må lukes ut.

Kjendiser i hopetall

Se den nyeste traileren for Squadron 42. (Video: Cloud Imperium Games)

Ved siden av å snakke om hovedspillet, stilte Cloud Imperium også med nyheter om enspillerkampanjen Squadron 42. Utviklingen skal være godt på vei, melder utvikleren, og teamet har særlig gjort mye fremskritt med filmsekvensene i det siste.

Nettopp sistnevnte er fokuset i spillest nyeste trailer som gir et glimt av Squadron 42s figurgalleri. Rollelisten er pakket med kjente Hollywood-fjes, med for eksempel Gillian Anderson, Mark Hamill, John Rhys-Davies, Gary Oldman, Henry Cavill og Mark Strong som gir både stemme og sin likhet til spillet.

I likhet med hovedspillet Star Citizen har Squadron 42 foreløpig ikke fått noen offisiell lanseringsdato.

Siste fra forsiden