Star Citizen

Snart kan du spille Star Citizen gratis

Utvikleren har kunngjort en ny «Free Fly»-periode.

Utvikleren av det ambisiøse romspillet Star Citizen har vært under utvikling lenge, og nå får du muligheten til å teste spillet uten å betale. Utvikleren har nemlig kunngjort en ny «Free Fly»-periode.

Begivenheten sammenfaller denne gangen med Invictus Launch Week, som innebærer at spillere med en konto får anledning til å teste en rekke ulike fartøyer i spillet gratis.

Perioden vil følge en bestemt timeplan som du finner på begivenhetens hjemmeside, så om du er lysten på å prøve et bestemt fartøy kan det være en idé å følge med på denne. Hvordan du kommer deg til Invictus Launch Week finner du på denne siden.

Cloud Imperium Games

Har dratt inn enorme summer

Star Citizen ble først kunngjort så langt tilbake som i 2011, og den første folkefinanseringskampanjen for Star Citizen ble offisielt avsluttet den 20. november 2012 med rekordbeløpet 6,2 millioner dollar via Kickstarter og spillets hjemmeside.

Per dags dato har spillet imidlertid samlet inn vanvittige 283 millioner dollar til sammen, ifølge utviklerens egen statistikk, noe som tilsvarer over 2,8 milliarder kroner med dagens kurs.

Allerede i 2014 kunngjorde utvikleren at Star Citizen at spillet hadde blitt skrevet inn i Guinness rekordbok som det mest innbringende folkefinansierte prosjektet noensinne, uansett kategori.

Star Citizen får for øvrig også en enspillerdel kalt Squadron 42, som i likhet med hovedspillet har blitt utsatt en rekke ganger. Dette spillet skal foregå i samme univers som Star Citizen og har ifølge utvikleren en oppdragsstruktur som ligner på Wing Commander-spillene.

Les også: Star Citizen-utvikleren og Crytek legger endelig ned stridsøksen »

Siste fra forsiden