Omfattende WarCraft-turnering på trappene

Abit drar nå i gang ACON4 - en verdensomspennende WarCraft: The Frozen Throne-turnering, hvor finalen holdes i Shanghai. Innledende runder og kvalifiseringer holdes i over 19 land, inkludert Norge, og i følge Abit kan dette bli en av de største turneringene som gjennomføres i år.

I Norge er det den Oslo-baserte spillcafeen Cyberzone som har ansvaret for kvalfiseringen og arrangeringen. Cyberzone har eksistert i knapt ett år, men har allerede etablert seg blant de mest respekterte spillsentrene i Norge. De hadde blant annet ansvaret for fjorårets NM i WarCraft: The Frozen Throne, og således skilte med god erfaring på området.

De innledende kvalfisiseringsrundene i Norge vil kjøres på Internett og starter 22. mars eller 29. mars, men hvis antall påmeldinger når de samme høydene som NM, ønsker Cyberzone å sette begrensninger. Det kan i så fall være aktuelt å kun tillate spillere som har nådd level 10 på Battle.net. Innledende kvalfisering holder på til og med 18. april. Finalen foregår på Cyberzone lørdag 24. april.

Vinneren i Norge går til en superfinale for Skandinavia på Boomtown i København den 1. mai. Der møtes vinneren fra Finland, Sverige, Danmark og Norge til et sluttoppgjør, hvor kun to spillere går videre til Shanghai for å konkurrere mot finalister fra resten av verden, på Abits regning. Finalen skal etter planen finne sted 6. juni, og førstepremien er ikke mindre enn en bil fra Kia Motors. Selv om andre premier ikke er offentliggjort enda kan vi anta at det dreier seg om produkter fra Intel, Kingston, Western Digital og Viewsonic, som er samarbeidspartnere til Abit i dette arrangementet.

- ACON4 er en unik mulighet for spillere til å vise frem sine ferdigheter og representere sitt land, men det gir også anledning til å oppleve en av verdens mest dynamiske byer. Dette kommer til å bli et fantastisk arrangement for alle som møter opp, forteller Scott Thirwell, Abits markedssjef.

Brettene som skal spilles i Norge er som følger: Dusk Wood, Harvest Moon, Lost Temple, Gnoll Wood, Scorched Basin, Stromguarde og Swamp Of Sorrows. Informasjon og reglement kommer senere. For å melde deg på dette arrangementet kan du sende en mail til Cyberzone (acon4@cbrzn.com), med følgende informasjon:

  • Din Battle.net-konto.
  • Ditt nick.
  • Fullt navn.
  • E-mail.
  • Mobiltelefon.

Siste fra forsiden