Ooops! Noen slapp PC-fiksen til Batman: Arkham Knight litt for tidlig

Men de tidlige tilbakemeldingene lover godt.

Warner Bros.

To måneder føles faktisk ut som en evighet i spillverdenen. Det kan alle som har ventet på at PC-utgaven av Batman: Arkham Knight skulle slippes igjen, etter at det ble trukket fra markedet like etter lansering på grunn av enorme tekniske problemer.

Her er noen av de nye instillingene.

Nå har vi fått første livstegn på en fiks til PC-utgaven ikke er langt unna. På tampen av onsdag rullet nemlig Warner Bros. ut en betaversjon av oppdateringen ved en feiltagelse.

Som Kotaku melder skjedde denne tidlige oppdateringsutrullingen på grunn av at noen hos Warner Bros. bommet litt. Steam har et system der spillere kan velge å melde seg på betatilgang til oppdateringer av spill, slik at man kan få prøvd ut uferdige varianter før lansering. Enkelte mer tidlige varianter, må man dog være på en eksklusiv liste for å få lastet ned. Det er her noen hos Warner Bros. har bommet, virker det som.

– Det fungerer!

Det var slik mange spillere plutselig fikk tilgang på oppdateringen. Den la til en rekke nye grafikkvalg, og gjorde ifølge mange Steam-brukere at spillet kjørte nesten feilfritt. Mye bedre bilderate og ingen tydelige tekniske problemer, er den tidlige prognosen.

Warner Bros. endte opp med å fjerne oppdateringen ikke lenge etter, og la samtidig ut en ny oppdatering som i praksis fjernet den tidlige beta-oppdateringen. Men det virker som om PC-publikumet ikke må vente mye lenger på Lynvingens siste eventyr nå.

Vi lot oss imponere over spillets PlayStation 4-utgave.
– Batman har aldri vært bedre »

Siste fra forsiden