Oppfølger for Evil Genius?

Snart på tide å finne frem monokkelen?

I 2004 kom strategispillet Evil Genius. I dette spillet fikk du spille ond skurk, av den typen som har baser i vulkaner og dreper superspioner med overkompliserte laserkanoner. Du måtte bygge opp din egen hemmelige base og ansette hjelpere som kunne hjelpe deg med dine onde planer.

Etter at utviklerne i Elixir Studios ble nedlagt, har også Evil Genius-serien blitt lagt på is. Nylig dukket det imidlertid opp mulighet for å forhåndsbestille Evil Genius 2 på den britiske nettbutikken Play.com. Nettbutikker er vanligvis ingen troverdig kilde på spillinformasjon, men på den andre siden er det mildt sagt uvanlig at de dikter opp spillprodukter på egenhånd.

Mwahahahaa!

Evil Genius er en av flere tidligere Vivendi-lisensene som den britiske utvikleren Rebellion har kjøpt fra Activision Blizzard. Andre inkluderer Republic: The Revolution, Lord of the Realms, Ground Control og Empire Earth. Rebellion har allerede relansert disse spillene og seriene via digital distribusjon.

De har også utviklet et Facebook-spill basert på Evil Genius, så det er tydelig at de ønsker å holde merkenavnet i live. Ifølge Play.com skal Evil Genius 2 lanseres allerede i april. Uansett om dette stemmer eller ikke regner vi med å snart få høre noe mer om spillet, om det virkelig er på vei.

Siste fra forsiden