Oppgradert Darwinia til Xbox Live

Den sjarmerende PC-tittelen kommer snart til konsoll.

I 2008 annonserte den lille, uavhengige utvikleren Introversion en XBLA-versjon av sitt populære spill, Darwinia. Etter at det har vært relativt stille fra Introversion, har vi nå fått bekreftet en lansering tidlig i februar. Og fordi det er snakk om en nyoppusset versjon med flere oppgraderinger slenger Introversion like gjerne et plusstegn bak tittelen.

Små, grønne menn

Darwinia handler om et lite dataunivers, bebodd av små, intelligente polygoner. Disse står i fare for å bli utryddet av et virus, og det er din jobb å hjelpe dem.

Darwinia+ har bedre grafikk enn forgjengeren

Spillet ble originalt lansert i 2005 til forholdsvis positive kritikker. Selv om det fremsto som et simplistisk strategispill, viste det seg å være en underholdende blanding av flere sjangre. Den nye Xbox Live-versjonen vil få bedre grafikk, sammen med forbedrede kontroller og nytt grensesnitt. I tillegg vil den inneholde Multiwinia, som er flerspillerversjonen av Darwinia.

Darwinia+

– Det har vært en lang kamp mot Microsofts høye standard. Men til syvende og sist er vi takknemmelige for deres hjelp med å fullføre dette lange og utfordrende prosjektet.

– Vi ser på Darwinia+ som Directors Cut av Darwinia, siden det har passert alle våre forventninger om hva vi egentlig ville skape. Og nå både ser og føles det bedre enn det noensinne har gjort.

Darwinia+ kommer 10. februar, og vil koste 1200MS-poeng, rundt regnet en hundrelapp.

(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden