Opplev klonekrigene nok en gang

Lucasarts avduker Star Wars: The Clone Wars: Republic Heroes

Star Wars er et fenomen de fleste kjenner til. George Lucas sine filmer trollbandt sine første generasjoner med jedier og Wookier allerede på 70-tallet, og med de nyere episodene har også en noe yngre garde fått universet med morsmelken. Etter at sagaen egentlig ble avsluttet med Episode 3 har blant annet en helaftens tegnefilm dukket opp på kinoer og i utleiesjapper, i tillegg til en egen TV-serie. I disse animerte filmene har handlingen vært satt til de langvarige klonekrigene, derav navnet Clone Wars. Nå har Lucas Arts avduket Star Wars: The Clone Wars: Republic Heroes til det meste som kan krype og gå av plattformer og konsoller, både håndholdte og stasjonære.

I spillet får man leke seg både som lasersverdsvingende jedi og vanlig klonesoldat. Så mange som 30 oppdrag er vi lovet, og ifølge pressemeldingen vil vi måtte hamle opp med blant annet den mystiske dusørjegeren Cad Bane og superskurken Kul Teska. Som jedi er det selvsagt sverdkamp som gjelder, med kraften flommende i årene får spilleren både kommandere tropper og leke seg med ulike kjøretøy. Klonesoldatene, som er mer tradisjonelle krigere, vil ha et stort utvalg våpen å drive hærverk på høyt nivå med. Dette inkluderer blant annet bazookaer, eksplosiver og rakettpakker som sannsynligvis gir soldatene mulighet til å sveve litt rundt og få et bedre overblikk over slagmarken.

Spillet vil som TV-serien og filmen være satt til klonekrigene, og spilleren skal få ta del i hendelser som leder opp til andre sesong av TV-serien. Det virker som fans vil ha god grunn til å selv hoppe inn på slagmarken når Republic Heroes slippes i september i år.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden