Opplev Korea-krigen i ny demo

Strategispillet Theatre of War 3: Korea kan prøvespilles.

Korea-krigen er ikke den som oftest blir spillmatisert. Nå har imidlertid russiske 1C lansert Theatre of War 3: Korea, et omfattende strategispill satt til den glemte konflikten.

Spillet skilter med to forskjellige enspillerkampanjer. Den ene følger de nordkoreanske styrkene fra 25. juni til 20. august 1950, mens den andre følger amerikanernes styrker fra 15. september til 8. oktober samme år.

Som vanlig med Theatre of War-serien får vi et fokus på realisme og historisk korrekte enheter og situasjoner. Kampanjene skal være ikke-lineære og dynamiske, og dine handlinger vil påvirke hendelsene i fremtidige oppdrag.

Ellers loves vi en rekke forbedringer i forhold til tidligere spill i serien, som ny landskapsmodellering (for korrekt simulasjon av infanterikamp), mengder av nye kjøretøy (inkludert helikoptre, som kan frakte infanteri), og et økt fokus på grupper fremfor individuelle soldater.

Nå har utgiver Battlefront lansert en spillbar demo av Theatre of War 3: Korea. Denne inneholder faktisk alt innholdet fra fullversjonen, og kan spilles helt fritt i én time. Da låses den, og du må kjøpe spillet over nettet for å spille videre.

Demoen er på 1,7 GB, og du kan laste den ned via Battlefronts nettsted.

Siste fra forsiden