Opplev Mass Effect på nytt

Denne gangen som interaktiv tegneserie.

For et par dager siden ble det røpet at PS3-eiere – som ikke har fått oppleve det første Mass Effect på sin konsoll men vil få den glimrende oppfølgeren om ikke så altfor lenge – vil få en tegneserie-oppsummering av det første spillet. Nå har Bioware-ansatt Jesse Houston gått ut med litt flere detaljer om PS3-versjonen av det fantastiske spillet.

Han bekrefter at en såkalt interaktiv tegneserie er på vei, og at denne har blitt lagd i samarbeid med Dark Horse Comics, som er en av de største tegneserieutgiverne i USA.

At tegneserien er interaktiv betyr at man vil kunne foreta ulike valg underveis i tegneserien, og Houston hevder at det er mange av de samme valgene man må ta i det første spillet.

Gode nyheter for sci-fi-elskere som bare eier PS3, siden Mass Effect 2 bygger såpass på handlingen i eneren, både i forhold til plott generelt og spesielt med tanke på videreføringen av valg.

Det er helt sikkert folk som har spilt gjennom Mass Effect, men likevel kunne tenke seg en pent innpakket oppsummering. Da er det hyggelig at Houston ikke avkrefter at denne tegneserien vil gjøres tilgjengelig også for andre plattformer. Det eneste som sies er at tegneserien vil være eksklusiv for PS3 innledningsvis.

PS3-eiere vil i tillegg få et utvalg av ekstrainnholdet som har blitt sluppet til Xbox 360 og PS3-versjonene med i pakken. Houston nevner Project Overlord, Lair of the Shadow Broker Kasumi's Stolen Memory og the Blood Dragon-rustningen. Det kan også være snakk om nytt innhold spesifikt for PS3-eiere, men akkurat det er ikke Houston helt klar på.

Les også:Dragon Age tar turen til Facebook
Les også:Anmeldelse: Star Wars: Force Unleashed II
Les også:Spilte gjennom Mass Effect 28 ganger


(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden