Final Fantasy Pixel Remaster

Oppussingen av de seks første Final Fantasy-spillene kommer til konsoll

Final Fantasy Pixel Remaster blir snart å finne på PlayStation 4 og Nintendo Switch.

Square Enix

Tilbake i juni 2021 kunngjorde Square Enix planer om å pusse opp de seks første spillene i Final Fantasy-serien. Spillene ble gitt ut i tur og orden på PC og mobil i år, og nå kommer de også til konsoll.

I en pressemelding skriver Square at spillene ankommer PlayStation 4 og Nintendo Switch i løpet av våren 2023. Spillene kan kjøpes hver for seg eller sammen.

Ivrige fans kan også sikre seg en egen samlepakke som lanseres i forbindelse med Final Fantasy-seriens 35-årsjubileum. Denne inkluderer diverse fysiske ekstradingser, selges kun i svært begrenset opplag via Square Enix-butikken og koster svimlende 3000 kroner.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Final Fantasy Pixel Remaster introduserer moderne nyvinninger til de klassiske rollespillene, inkludert et overhalt brukergrensesnitt og det utvikleren omtaler som en bedre spillopplevelse. Samtidig beholder Pixel Remaster-utgavene den klassiske pikselgrafikken.

Oppussingsprosjektet ble til etter at Square hadde sluppet flere omdiskuterte nyversjoner av spillene, blant annet på mobil, som høstet mye kritikk for å nettopp fjerne pikselstilen og erstatte grafikken.

LES OGSÅ: Final Fantasy XVI har fått slippdato »

Siste fra forsiden