Origen er lansert

Nedtellingen er ferdig, og Microsoft har lansert det myteomspunnede nettstedet Origen.

Etter at Microsoft og Bungie hadde en enorm suksess med reklamekampanjen rundt Ilovebees til Halo 2, var det nærmest en selvfølge at de ville prøve noe lignende igjen. For en tid tilbake lanserte de nettstedet det mystiske nettstedet Origen, som så ut til å ha ett eller annet med Xbox 360 å gjøre, uten at noen helt forstod hva.

I den siste tiden har nettstedet huset en nedtelling, og det har vært mange spekulasjoner om hva det var som kom til å skje når denne nedtellingen nådde 0. Noen trodde Microsoft kom til å kunngjøre Halo 3, og pekte på at det franske nettstedet Jeux France har sikret seg det som ser ut som forsiden til et Xbox-magasin med Halo 3 på forsiden. Andre trodde det kunne være et masseødeleggelsesvåpen beregnet på å skyte i stykker månen med laserstråler, men de ble ikke tatt særlig seriøst.

I dag skjedde det konspirasjonsteorister og Xbox-tilhengere har ventet på; nedtellingen nådde 0 og nettstedet åpnet opp for publikum. Så i stedet for at vi forteller hva det er, kan dere besøke det selv. Ok - for de av dere som ikke klarer å vente eller sliter med å komme inn, kan vi fortelle at det er en konkurranse hvor heldige vinnere får mulighet til å bli med på et eksklusivt lanseringsparty i USA. Men det skulle selvfølgelig ikke forundre oss dette bare er begynnelsen på det som kommer til å skje på Origen-nettstedet.

Siste fra forsiden