Ekstra innhold for kritikerroste rollespill

Øst og vest

Både Borderlands og Valkyria Chronicles får tilleggspakker denne uka.

Segas taktiske rollespill Valkyria Chronicles ble svært godt mottatt av spillpressen da det ble lansert i 2008, men fikk dessverre aldri salgstallene det fortjente. Borderlands fra Gearbox ble også roset, og gjorde det bra på markedet. Denne uken oppgraderes begge titlene med ferskt innhold.

Valkyria Chronicles

Valkyria Chronicles får Challenges of the Edy Detachment. Pakken inneholder seks nye oppdrag hvor den selvopptatte Edy og hennes gruppe med outsidere havner i vanskelige situasjoner og må kjempe seg ut. Hvert av kartene skal kreve mestring av en bestemt klasse.

Borderlands

Challenges of the Edy Detachment legges opp på PlayStation Network på torsdag. Hvor mye pakken kommer til å koste er ikke offentliggjort.

The Secret Armory of General Knoxx er den tredje tilleggspakken til Borderlands, og den første som øker nivågrensen. Spillere kan nå avansere til nivå 61 mens de utforsker nye områder og bekjemper digre sjefer. Det blir også nye kjøretøy og våpen.

Hvis du har Xbox 360-utgaven av spillet skal pakken allerede være til salgs, mens eiere av de andre utgavene på PC og PlayStation 3 må vente til torsdag. Prisen for alle tre utgavene av pakken er cirka femtifem kroner.

Siste fra forsiden