Annapurna Interactive Showcase

Outer Wilds-utvidelse, Stray-detaljer og noe nytt fra Stanley Parable-skaperen

Her er alle nyhetene fra Annapurna Interactives spillshow.

Annapurna Interactive (Montasje: Gamer.no)

Annapurna Interactive har stille og forsiktig seilt frem som en utgiveryndling blant fans av indiespill.

Med kanoner som What Remains of Edith Finch, Gone Home, Sayonara Wild Hearts, Kentucky Route Zero og The Pathless i troféskapet har selskapet mye å skryte av, og torsdag fikk vi se mer av hva fremtiden holder for Annapurna.

I løpet av en drøy halvtime delte gjengen nyheter om kommende spill, i tillegg til hint om nye samarbeidspartnere og uannonserte prosjekter. Vi har samlet sammen nyhetene fra Annapurna Interactive Showcase, og du kan bla gjennom dem nedenfor.

The Artful Escape

The Artful Escape forteller historien om unggutten Francis, som dykker dypt inn i sin egen fantasi der han utforske merkelige verdener og spiller gitar. Spillet kommer til PC, Xbox One, Xbox Series X/S og Xbox Game Pass 9. september, og Annapurna lokker med stemmeskuespill fra Hollywood-stjerner som Lena Headey, Jason Schwartzman, Mark Strong og Carl Weathers.

Neon White

Det neste spillet fra Donut County-skaper Ben Esposito er noen hakk mer frenetisk enn hans forrige prosjekt. I Neon White tar spillere på seg rollen som en snikmorder som plukkes ut av helvete for å kjempe om en plass i himmelen. Spillet kombinerer skyting, hopping og bruk av samlekort, idet man prøver å komme seg gjennom bratt så raskt som mulig. Kommer til PC og Nintendo Switch mot slutten av 2021.

A Memoir Blue

Utvikler Cloisters Interactive beskriver A Memoir Blue som et interaktivt dikt. Spillere får utforske historien om en mor og hennes datter, i en verden som kombinerer håndtegnede omgivelser og 3D-kunst. Kommer snart til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch og iOS.

Storyteller

I Storyteller er det du som forteller historiene i en slags Shakespeare-aktig tegneseriebingo. Du får ruter og en rekke elementer å leke med, og så er det opp til deg å få det hele til å henge på greip. Spillet kommer til Nintendo Switch og Steam.

Les også
Sony avslørte lanseringsplaner for flere PlayStation 5-spill

Solar Ash

Den nyeste traileren for actionspillet Solar Ash har omsider avduket spillets slippdato. Det kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation 5 den 26. oktober.

Skin Deep

Skin Deep er en meget merksnodig førstepersonsskyter. Spillere må plaffe ned fiender, men må også hamle opp med ting som illeluktende føtter som tiltrekker seg oppmerksomhet. Skin Deep kommer til PC, men har ikke fått noen dato.

Stray

Spillet der du er en søt liten kattepus i en verden full av roboter fikk mye oppmerksomhet etter avdukingen i fjor. Nå har vi fått se mer av opplevelsen, og her blir det hopping, sniking, skyting og en hel drøss med katterelaterte aktiviteter. Et lanseringsvindu fikk vi også, og Stray kommer til PC, PlayStation 4 og PlayStation 5 tidlig i 2022.

Outer Wilds: Echoes of the Eye

Utvikler Mobius Digital fikk æren av å runde av showet, med en liten kikk på Echoes of the Eye, den første (og siste) utvidelsen for Outer Worlds. Traileren ga oss ikke så altfor mye å gå på, men utvidelsen skal i hvert fall slippes på PC, PlayStation 4 og Xbox One den 28. september.

Ellers fikk vi et lite hint om det neste fra Falcon Age-utvikler Outer Loop. Teamet delte få detaljer, men spillet skal visstnok ta for seg innvandrerkultur i USA.

Annapurna kunngjorde også et nytt samarbeid Ivy Road, det nye studioet til Stanley Parable-skaper Davey Wreden og Gone Home-utvikler Karla Zimonja. I tillegg skal utgiveren lage spill med Jessica Mak, gitarist og soloutvikler bak spillet Soundshapes, og Nocode, studioet bak Stories Untold og Observation.

Siste fra forsiden