Telialigaen - League of Legends

Overbevisende oppvisning av «Bruland» og Bifrost

Wizard var ingen hindring for Bifrost i åpningsrunden av Telialigaen

«Bruland» imponerte på helten Rell i første runde av Telialigaen
Riot Games/Privat, Kollasj: Brage Vasseljen/Good Game

SLIK ENDTE FØRSTE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

FloWenZ - HyFerion5: 1 - 1
Bifrost - Wizard: 2 - 0
Vanir - Rich Gang: 0 - 2
Domino - Nordavind: 0 - 2

TIRSDAG 2. FEBRUAR
18:00 - Riddle - KAOS

Se resten av kampene i terminlisten »

På forhånd av første runde av Telialigaen League of Legends stilte vi oss et spørsmål - kommer Bifrost til å leve opp til forventningene denne sesongen?

Spørsmålet er kanskje ikke besvart, men etter sesongåpningen mot Wizard har vi iallfall fått en indikasjon på hvor sterke det nye Bifrost-laget kan bli.

Med mange gode individuelle prestasjoner og tidvis meget godt samspill klarte nemlig Bifrost å sikre seg sesongens første seier mot Wizard.

FEATURE: Dette tror vi blir utfallet i vårens League of Legends-sesong

Artikkelen fortsetter under bildet.

Slik ser tabellen ut etter første runde. En kamp gjenstår i runden, og en kamp fra tredje runde er allerede spilt.
Telialigaen.no

– «Bruland» var kampens klart beste spiller

Kommentator Kristian «Sangopan» Heggland er tydelig imponert over nivået Bifrost viste i åpningskampen, spesielt hvordan de spilte rundt- og fulgte opp lagets Support-spiller Mikael «Bruland» Bruland.

«Sangopan» trekker fram Bifrosts Support-spiller som kampens beste
Sindre Stien/Good Game

– Bifrost kommer inn i førte kart i full fart, med «Bruland» som ikke er redd for noen i front. Han bruker helten Rell helt ypperlig, og sikrer en tidlig ledelse i Bot Lane sammen med «Tide». De klarer å bruke ledelsen til å hjelpe «Tanu» med å invadere Wizards side av kartet, og kjører på med gode rotasjoner og fantastisk kontroll på kartet. Tross en litt hektisk avslutning, var det ingen tvil om at Bifrost skulle ta det første kartet.

LES OGSÅ: Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

Grunnet en uheldig teknisk feil i spillets seer-klient, fikk ikke seerne mulighet til å se de avsluttende minuttene i kampens andre kart. Heggland vet å berolige massene, og understreker til Gamer.no at det aldri var tvil om hvordan kampens andre kart kom til å ende.

– På kampens andre kart holder Wizard følge lenge, men når «Bruland» starter opp slåsskamper med resten av Bifrost i ryggen, har ikke trollmennene mye å stille opp med i dag, tross en solid innsats fra «Toliam» på helten Sion. Selv om seer-klienten til Riot Games bestemte seg for å ta kvelden, var det aldri tvil om at Bifrost kom til å vinne etter to fantastiske slåsskamper. «Bruland» var kampens klart beste spiller.

Les også
– Må spille med de kortene jeg får tildelt

LES OGSÅ: Vil du skrive om e-sport?

– Har det litt for gøy når vi spiller mot antatt dårligere motstandere

DISSE SPILTE FOR BIFROST

Vis mer

Roshan «I am Kees» Visser (Top)
Taneli «Tanu» Renfors (Jungle)
Alexander «HHNeverLucky» Fedde (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Mikael «Bruland» Bruland (Support)

Et favorittstempel fører naturligvis med seg forventninger, både internt i spillergruppen og eksternt fra tilskuere. Det finnes utallige eksempler på både lag og spillere som har bukket under for presset i e-sport og tradisjonell idrett. Bifrost-spillerne så imidlertid ikke ut til å mistrives med stempelet på ryggen, og Bruland tar oss med på tankene før- og under seieren mot Wizard.

– Wizard er jo et lag det forventes at vi knuser, så vi levde egentlig bare opp til det. De ga oss en god mulighet til å velge den nye helten Rell. Vi hadde ikke øvd så mye på det, men vi ble enige om at vi kunne ha god suksess med det. Vi spilte ikke på toppnivå, og tok en del dårlige slåsskamper, men jeg tror det skyldes vår tendens til å ha det litt for gøy når vi spiller mot antatt dårligere motstandere.

LES OGSÅ: Rocket League-våren i Telialigaen byr på nok en Nordavind-jakt

DISSE SPILTE FOR WIZARD

Vis mer

Tom «Toliam» Brandon (Top)
Ådne «Olunn» Anmarkrud (Jungle)
Rok «Gtrik» Fišer (Mid)
Adrian «Addi» Kristiansen (ADC)
Mikael «Syhm» Richvoldsen (Support)

Etter å ha blitt informert om å bli trukket fram som kampens beste spiller, forteller en ydmyk Bruland om hans egen opplevelse av kampen. Spilleren belyser blant annet fordelene med å plukke opp relativt nye helter tidlig, og hvordan det kan føre til usikkerhet hos motstanderne.

– I kampens første kart virket det som om motstanderne var usikre på hva Rell gjør, og det gjorde jobben min veldig lett i de innledende minuttene. Dessuten valgte de å grave seg ned i samme hull i helteutvelgelsen til kart nummer to, og da begynte vi å ha det gøy. Når det er gøy for spillerne skjer det ofte litt rare og mer ukoordinerte ting og det gjør at vi endte opp med å finne flere firemanns-innganger til slåsskamper. Jeg syns at jeg spilte greit, men Wizard løp rett inn i våre seierspremisser og da ble det veldig lett å spille, sier han til Gamer.no før han fortsetter.

– Jeg tror ikke det er så mange norske Support-spillere som er gode nok eller som har et godt nok lag til å spille rundt Rell. Hun er en helt som kan bli veldig lett straffet for feil, som «Sangopan» nevnte under kampen. Jeg blir ikke overrasket om folk prøver å spille henne nå, men jeg tviler på at lag plukker det opp. Det hadde vært gøy om folk hadde sett det som en helt de må nekte meg, men jeg tror ikke at hun er så sterk enda.

Siste fra forsiden