Splatoon 3

Overrasket med Splatoon 3-avduking

Skyteseriens neste ankommer Switch i 2022.

En av de større avsløringene fra onsdagens Nintendo Direct-sending var Splatoon 3. Det neste innslaget i Nintendos skytespillserie dukket overraskende frem mot slutten av presentasjonen, i form av en trailer som du kan se over.

Splatoon 3 tar spillere med til byen Splatsville.
Nintendo

Splatoon 3 bringer malingkrigen til det nye området Splatlands, og byen Splatsville. Sistnevnte vil tilsynelatende fungere som hub-verden og samlepunkt før man drar ut i strid.

Via sine nettsider forteller Nintendo at Splatoon 3 blant annet reintroduserer Turf War-modusen for to lag på fire spillere. Her venter også nye kart, flere egenskaper for spillere å leke seg med og et knippe nye våpen – som pil-og-bue-innretningen som du kan se i traileren.

Annonseringsvideoen gir også en smakebit på nye tilpasningsmuligheter for spillerfigurene. Blant annet varsler Nintendo nye frisyrer og antrekk, samt diverse utseendevalg for spillerens kjæledyr.

Hva slippdato angår lover Nintendo at Splatoon 3 skal ut i løpet av 2022. Et mer presist lanseringsvindu fikk vi ikke, men mer informasjon skal visstnok deles «snart».

LES OGSÅ: Super Smash- og Splatoon 2-fans gjør opprør mot Nintendo »

Siste fra forsiden