Splatoon 3

Se mer fargerik action fra Splatoon 3

Spillets nyeste trailer byr på detaljer om både flerspiller og historiemodusen.

Nintendo vartet opp med nok en Direct-sending natt til fredag, og blant spillene som dukket opp var Splatoon 3. Det neste innslaget i skytespillserien ble presentert med en ny trailer, som viste glimt fra både flerspillerdelen og historiemodusen.

Splatoon 3.
Nintendo

I flerspillerkampene er det fortsatt Turf War som gjelder, modusen der to lag på fire spillere konkurrerer om å dekke kartet i så mye maling som mulig. Våpenarsenalet har utvidet seg siden Splatoon 2, med for eksempel pil og bue og en stilig entrehake som lar spilleren suse tvers over brettet.

Av enspillerkampanjen var det heller få detaljer å spore i traileren, foruten noen skurrede bilder av verdenen man skal få utforske – kalt Splatlands. Som navnet på traileren antyder skal kampanjen imidlertid handle om at flere typer dyr vender tilbake til verdenen etter at de opprinnelig hadde forsvunnet sporløst.

– At pattedyr dukker opp igjen virker å være temaet i historiemodusen denne gangen. Hva kan det bety i en verden der alle pattedyr, med unntak av to katter, har forsvunnet, sa spillprodusen Hisashi Nogami kryptisk.

Splatoon 3 skal etter planen lanseres til neste år, men noen nærmere slippdato er ikke fastsatt. Spillet kommer kun til Nintendo Switch.

Kirby får sitt første 3D-spill.
Nintendo avduket Kirby: The Forgotten Land »

Siste fra forsiden