Overwatch fyller to år - lanserer nytt kart

Samtidig får vi nye skins og kosmetiske ting å leke oss med.

Blizzard

I dag ble det offisielt at Anniversary returnerer til Overwatch som en del av deres bursdag siden de lanserte spillet for cirka to år siden. Denne gang så får vi alle tidligere brawls og skins, samt setninger, tagger og alt det som kommer med en slik feiring. I tillegg kommer det nytt. Vi kan blant annet se frem til et gjensyn med Lucioball, Retribution, Uprising, Junkenstein's Revenge og mange flere. Disse vil byttes ut daglig i Arcade-fanen i spillet.

I tillegg får vi flere danse-emotes, så blant annet vil Doomfist, Moira og Brigitte kunne danse i spillet. Og man kan selvsagt kjøpe danse-emotes fra Anniversary i fjor.

Lanserer nytt kart

Det er også bekreftet at vi får et nytt kart som heter Petra. Dette er et deathmatch-kart, som Château Guillard som kom med Anniversary-eventet i fjor. Det er ikke kommet noen info om hvor i verden Petra skal være fra, men et kjapt søk på Google gir oss en idé at det kan være i Jordan.

Det er også bekreftet at helgen 25. mai til og med 29. mai er en åpen helg for alle. Så om du ikke har kjøpt Overwatch, så vil du få sjansen til å teste spillet helt gratis denne helgen. Om du spiller på Playstation så skal du vite at du ikke trenger Playstation Plus for å kunne spille denne helgen. Det er åpent for absolutt alle.

Lanserer ny utgave av spillet

Helt til slutt bekreftes det at det vil komme en ny utgave av Overwatch. Denne heter Legendary Edition og vil bli lansert digitalt den 22. mai. Her vil du få et sett med legendariske, episke og vanlige skins. Det er 15 skins totalt som følger med denne utgaven.


Siste fra forsiden