Overwatch kommer til konsollene, og har fått lanseringsvindu

Blizzard øser ut nyheter.

Blizzard

Det nye skytespillet til Blizzard, Overwatch, skal lanseres på Xbox One, PlayStation 4 og PC sommeren 2016. Blizzard er til og med såpas spesifikk at de spikrer datoen «på eller før 21. juni» i et bilde på sine hjemmesider.

Reklameplakat for spillet.

Blizzard har ikke sluppet en offisiell pris på spillet ennå, men ifølge GameSpot har forhandlerleddene fått beskjed om at spillet skal ha en veiledende pris på om lag 60 amerikanske dollar – med andre ord den vante fullprisen på spill. Tidligere har det vært trodd at Overwatch skulle bli et gratisspill.

Det som kan være en faktor her er at pakken som selges heter Overwatch Origin Edition. Det kan hende at denne utgaven – som inkluderer 21 helter og fem «skins», samt en del innhold knyttet til andre Blizzard-spill, ifølge Overpwn – er en premiumutgave, og at grunnspillet vil være gratis. Det gjenstår å se hva Blizzard vil gjøre her.

Denne helgen pågår den Blizzard-fokuserte BlizzCon-messen. Vi tipper selskapet kommer til å øse ut noen fler nyheter i løpet av dagene, og vil følge nøye med for å snuse opp hva som skjer.

Bra førsteinntrykk

Overwatch er tidvis pent.
Blizzard

For øyeblikket pågår det en lukket betatest for spillet. Vi i Gamer.no har fått tilgang og har gjort oss opp noen inntrykk:

– For første gang på 18 år prøver Blizzard seg på noe annet enn Warcraft, StarCraft og Diablo. Det er bare rett og rimelig at de er litt nervøse, men det er det ingen grunn til. Denne betatesten beviser nok en gang at Blizzard har en eksepsjonell kvalitetskontroll. Jeg har ikke opplevd noen problemer, og Overwatch kunne fint vært utgitt i sin nåværende form.

– Spillet er allerede godt balansert, og har et godt utvalg med vidt forskjellige helter som gjør det mulig for alle å finne i hvert fall én som passer sin spillestil. Grafikken er feiende flott, lydbildet er engasjerende spillet kjører bra, og ikke minst er det veldig, veldig moro.

Les hele sniktitten på Overwatch »

Siste fra forsiden