Overwatch vil lanseres uten spillets konkurransemodus

Blizzard trenger mer tid til å forbedre «Competitive Play».

Blizzard Entertainment

Overwatchs konkurransemodus vil ikke være tilgjengelig når skytespillet lanseres senere denne måneden, annonserte Blizzard tirsdag på sine nettsider. Beslutningen følger tilbakemeldinger fra spillets lukkede betatest, som har overbevist utvikleren om å gjøre endringer for å forbedre modusen.

Blizzard vil forbedre konkurransemodusen i Overwatch.
Blizzard Entertainment

Selskapet forklarte videre at «Competitive Play» også uteblir fra den åpne Overwatch-betaen – som holdes fra 5. til 9. mai – men kommer tilbake en gang etter spillets endelige lansering:

–Vi har lest tilbakemeldingene fra spillere og tatt alt til etterretning. Som følge av dette har vi midlertidig deaktivert konkurransemodusen for den åpne betaen, slik at vi kan forbedre systemet. Planen vår er å slippe en ny versjon av «Competitive Play» en gang etter Overwatch-lanseringen.

En større utfordring

Konkurransemodusen ble introdusert til Overwatchs lukkede betatest for en snau måned siden, og var ment for spillere som ønsket seg en større utfordring. I «Competitive Play» kunne spillere som hadde nådd erfaringsnivå 25 delta i rangerte kamper, enten alene eller sammen med venner.

Ved å tjene opp poeng fra kampene kunne spillere klatre på spillets offisielle ledertavle, som besto av fem forskjellige nivåer. Det var ikke mulig å rykke ned til et lavere nivå, men hvert nivå besto igjen av fem divisjoner der spillere fritt kunne rykke både opp og ned.

Hva som blir annerledes i den nye konkurransemodusen ville Blizzard foreløpig ikke si noe om.

Vi prøvde Overwatch-betaen i fjor.
– Team Fortress på steroider, var vår skribents beskrivelse av skytespillet »

Siste fra forsiden