Podkast

Rad Crew – Sesong 11, episode 4

Øya i The Witness var ikke den første vi utforsket

Rad Crew snakker om hvorfor øyer er den ideelle spillsettingen.

Det etterlengtede spillet The Witness er ute og har fått veldig gode anmeldelser. Som et slags moderne Myst foregår det på ei tilsynelatende øde øy, med mange mysterier å avdekke. Vi bestemte oss i ukens episode for å snakke om fem av de beste spilløyene i historien.

Ellers har vi fått litt Resident Evil-overdose med både Resident Evil Zero, og det episodiske Revelations 2. Neida, bare tuller. Du kan aldri få overdose av Resident Evil.


Rad Crew - Sesong 11, episode 4

Marie Helen Hansen på sin side har spilt det kritikerroste Oxenfree, og forteller om sin opplevelse med det.

Til slutt hører vi fra lytterne som forteller om spill de først ikke trodde var noe særlig, men når de ga det en sjanse til endte de opp med å elske dem. Det bør kanskje ikke overraske noen at Bloodborne og Dark Souls forekommer ganske ofte i svarene.

Her er ukens meny:

  • 04:00 Topp spill-øyer
  • 39:40 Nyheter
  • 49:30 Resident Evil Zero og Revelations 2, Oxenfree
  • 1:15:00 Ukens Spørsmål

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 14. januar
Rad Crew, 7. januar

Rad Crew, Game of the Year-spesial

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden