Capitalism II utvides

På høy tid?

Enlight går tilbake til røttene, og utvider Capitalism II.

Trevor Chan's Capitalism II er nesten ti år gammelt, men det har ikke hindret utviklerne i å sette i gang arbeidet med en utvidelse. Spillet har imidlertid én fordel som gjør at nyheten om en utvidelse nok blir tatt i mot med glede: Capitalism II er fortsatt et av de eneste spillene i sitt slag.

Capitalism II kom i 2001.

Kort fortalt er det snakk om et økonomisk strategispill der du kan gjøre alt fra å handle på børsen til å produsere og selge alt fra sokker til biler. Vi tok en nærmere titt på serien (og da spesielt forgjengeren, Capitalism Plus) i fjor.

På spillets offisielle forum fortelles det litt om planene for utvidelsen, samtidig som brukerne oppfordres til å poste tilbakemeldinger og nye ideer.

Det fortelles blant annet om en forbedret økonomisimulator som blant annet skal ta hensyn til forandringer i arbeidsmarkedet, inflasjon, konsumprisindeks og massevis av andre skumle ting. Vi vil også kunne utvide forretningsimperiene våre over flere byer enn før, og systemet for naturressurser skal være redesignet.

De eksisterende Capitalism-spillene kan kjøpes DRM-fritt fra Good Old Games.

Siste fra forsiden