BioShock 2 utvides igjen

På tur ned i dypet

Nå kommer den siste utvidelsespakken til det gufne skytespillet, og den er historiedrevet.

BioShock 2-utvikler 2K Marin og utgiver 2K Games har aldeles ikke hvilt på laurbærene etter at det stemningsfulle skytespillet ble utgitt, og har til nå utgitt hele fem utvidelser av ulik størrelse. Nå er det duket for den sjette og siste ekstrapakken, som har fått navnet Minerva's Den. Når den utgis i høst så er det spillhistorien som får polstring.

Minerva's Den skal utelukkende finne sted i enspillerdelen, og kommer med nye rollefigurer, våpen og områder i historien som utspiller seg dypt på havets bunn. Dette er likevel ikke en forlengelse av den opprinnelige spillhistorien, men en sidehistorie som står på helt egne ben.

Det blir nok uhyggelig stemning i Minerva's Den. Dette bildet er fra originalspillet.

I dramaet som utspiller seg skal hovedpersonen krysse sabler med Brigid Tenenbaum for å nøste opp i en diktators tyranniske makt over et av Raptures nøkkeldistrikter. Dette samtidig som man må kjempe mot oppgraderte sikkerhetsroboter, livsfarlige splicers og en helt ny type Big Daddy.

BioShock 2 er oppfølgeren til det særs kritikerroste BioShock fra 2007, og har videreført den unike stemningen fra eneren med stort hell. Vår anmelder var veldig fornøyd med spillet, og kunne sågar fortelle at han nok en gang forelsket seg i spillets dystopiske hovedscene, undervannsbyen Rapture.

Minerva's Den blir utelukkende en nedlastbar pakke, og har foreløpig ingen annonsert utgivelsesdato.

Siste fra forsiden