Mye ekstrainnhold til Dragon Age

Påfyll i to år?

Dragon Age vil bygges ut i årene som kommer.

Til høsten kommer rollespillet Dragon Age: Origins til PC, PlayStation 3 og Xbox 360. Vi loves imidlertid allerede nå at spillet vil fetes ytterligere opp i så mye som to år etter utgivelse.

Det skal gjøres hovedsaklig gjennom nedlastbart innhold produsert av utvikler BioWare.

– Vi har en veldig sterk filosofi når det gjelder dette, det kommer til å bli verdifullt. Hva enn vi selger til våre kunder, enten det er stort eller lite, så må det være bra og verdt pengene, sier BioWares Greg Zeschuk til MTV Multiplayer.

Og han fortsetter:

– Man må huske at spillkunder er noen av de smarteste menneskene på kloden. Du kan ikke lure dem, så det er ikke noen vits å prøve. Derfor vil det nedlastbare innholdet til Dragon Age ha en langtidsstrategi, kanskje opptil to år som er nøye planlagt. Noen av våre fans vil nok helt sikkert gjøre denne verdenen enda mer fyldig, så det blir som å lage den større og mer interssant.

Dragon Age: Origins skal være den spirituelle oppfølgeren til Baldur's Gate-spillene, og gis ut av Electronic Arts. PC-versjonen skulle egentlig kommet ut denne våren, men har nå blitt dyttet til høsten slik at alle formatene kommer ut samtidig.

Gamer.no kikket på spillet under fjorårets Games Convention, og håper på en ny test når vi besøker EA i slutten av april.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden