Demo: King's Bounty: Armored Princess

Panzer!

Prøv deg som panserprinsesse i tilleggspakken til King's Bounty.

King's Bounty: The Legend er et russisk taktikk- og rollespill, hvor du som utvalgt skattejeger for et lite kongedømme må banke monstre og utføre oppdrag for din konge. Spillet bygger på det originale King's Bounty fra tidlig på 90-tallet, og den nye utgaven fikk massevis av skryt da den ble lansert i fjor.

Vår heltinne, dragedreperen

Kort tid etter den engelskspråklige utgivelsen meldte utgiver 1C at spillet skulle få en tilleggspakke, som nå har blitt en frittstående utgivelse. Denne har fått navnet Armored Princess, og skal slippes gjennom diverse nedlastingstjenester mot slutten av måneden. Du trenger likevel ikke vente så lenge på å få spille Armored Princess på engelsk, for nå har 1C sluppet en demo.

Demoen lar deg utforske en stor øy, og teste det nye dragekjæledyret, som erstatter de rasende åndene fra originalspillet. Det blir også møter med en ny rase øglemenn og deres allierte.

Fullversjonen av Armored Princess gir deg en helt ny verden full farer og skatter å utforske på jakt etter den forsvunne hovedpersonen fra King's Bounty: The Legend. Du kan velge mellom tre forskjellige klasser, leie nye tjenere til å hjelpe deg i kamp og bekjempe digre sjefsuhyrer. Grafikkmotoren skal også ha fått seg en oppgradering.

Demoen kan lastes ned fra disse nettsidene:

King's Bounty: Armored Princess slippes 20. november. Det er utviklet av King's Bounty: The Legend-studioet Katauri Interactive.

Siste fra forsiden