Payback

Mens Rockstar aldri ser ut til å få gitt ut den lovede GBA-versjonen av Grand Theft Auto, har en annen utvikler jobbet jevnt og trutt med å konvertere et lignende spill, Amiga-klassikeren Payback, til GBA-formatet. Nå er det snart klart, og som de mange videoene i denne pakken demonstrerer, ser det ut til å ha vært verd ventetiden.

Payback er egentlig en direkte klone av det opprinnelige GTA-spillet (og hvis du har prøvd originalen burde disse videoene gi deg en varm, nostalgisk følelse), men selv om synsvinkelen er den samme foregår dette spillet i en verden i full 3D. Hvis du legger merke til lyseffektene, den fallende snøen og de spektakulære eksplosjonene, bør du se hvorfor spillet fikk ros for grafikken da det dukket opp på Amiga for noen år siden, og hvorfor det blir et av de mest imponerende GBA-spillene så langt.

Ellers kan vi forvente akkurat det samme som vi fikk i det opprinnelige GTA-spillet. Du spiller en liten, navnløs person som bare er ute etter å skape trøbbel, og som får en rekke mer eller mindre destruktive oppdrag ved å besøke telefonkiosker rundt om i bymiljøene spillet foregår i.

De syv nye filmene er på til sammen 31 MB, og kan lastes ned herfra:

Payback

GBA
Slippdato: 22. oktober 2004
Sjanger: Action
Utvikler: Apex Designs
Utgiver: Ikke fastsatt

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen