Lanseringsdatoen glipper for Overkill's The Walking Dead
(Bilde: Skybound Interactive/Starbreeze)

Lanseringsdatoen glipper for Overkill's The Walking Dead

Asia-lansering og ytterligere innhold utsetter skytespillet til 2017.

Det kommende skytespillet basert på The Walking Dead, utviklet av svenske Overkill Software, har blitt utsatt til andre halvdel av 2017. Det melder utviklerens morselskap Starbreeze Studios i en pressemelding.

Spillet, som går under navnet Overkill’s The Walking Dead, ble annonsert sommeren 2014 og skulle opprinnelig slippes på PC, PlayStation 4 og Xbox One en gang i år.

En ny samarbeidsavtale med den koreanske utgiveren Smilegate har imidlertid endret på programmet, og i pressemeldingen skriver Starbreeze at spillet utsettes for å best mulig kunne utnytte mulighetene samarbeidet byr på.

Teaser for Overkill's The Walking Dead. (Video: Overkill)

I hovedsak betyr dette at Overkill’s The Walking Dead vil lanseres samtidig i både Asia og i vesten, men ifølge svenskene vil de ekstra utviklingsmånedene også brukes til å skape mer innhold til spillet.

Stor avtale

Videre skriver Starbreeze at samarbeidet om The Walking Dead-spillet bare er en del av en langt større avtale som strekker seg hele ti år frem i tid.

Som del av samarbeidet investerer Smilegate 40 millioner dollar – snaue 350 millioner kroner – i det svenske selskapet, og vil i tillegg gi ut Overkills Payday 2 i Asia. Starbreeze får på sin side rettighetene til å utvikle en vestlig utgave av Crossfire, som lenge har vært et av de mest populære skytespillene i østen.

Activisions forsøk på å lage The Walking Dead-skytespill ble en skuffelse.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen