PC Building Simulator er nøyaktig det du tror det er

Sett sammen riggen, eller styr din egen PC-byggingssjappe.

PC Building Simulator
Claudiu Kiss

Simultatorsjangeren er proppet full av spill som lar deg prøve deg på en virtuell utgave av hva det nå enn er spillet prøver å simulere. Fly, tog, gårdsdrift, geiter (ok, kanskje den er litt på kanten, da), lastebiler, fotball og alt mulig annet er representert – og til høsten får vi også faktisk en PC-byggings-simulator.

PC Building Simulator.
Claudiu Kiss

PC Building Simulator lar deg, som navnet antyder, bygge din egen PC fra grunn av, med alt det innebærer. Lemp hovedkort, strømforsyning og RAM-brikker inn i kabinettet, men ikke glem kjølepasta og vifte. Du kan også få oppdrag om å overklokke en maskin, eller å bygge en masking basert på forhåndsdefinerte spesifikasjoner.

Håper å få med maskinvaremerkene

PC Building Simulator
Claudiu Kiss

Dersom du er helt fersk vil spillet lede deg gjennom en opplæringsdel, noe som kan være praktisk om du vil prøve å bygge din egen PC på ordentlig senere. Og om du vil dra det hele et par hakk lenger vil du kunne spille en karrieremodus der du skal lede din egen PC-byggingssjappe.

Enmannsprosjektet har en liten vei igjen å gå før det lanseres til Windows i høst. Utvikler Claudiu Kiss forteller også at han er i snakk med PC-maskinvareselskaper for å få inkludert ekte maskinvare i simulatoren.

Inntil videre er det mulig å prøve en veldig tidlig demo av spillet via Itch.io, til Mac, Linux og Windows.

Er gårdsdrift mer i din gate?
Farming Simulator 17 er overraskende engasjerende »

Siste fra forsiden