Magisk strategispill fra Petroglyph

PC-spill og brettspill

Petroglyph lager brettspill og PC-spill basert på fersk fantasiverden.

Petroglyph er mest kjent for Star Wars: Empire at War, men deres ferskeste prosjekt var det turbaserte strategispillet Panzer General: Allied Assault, som ble lansert på Xbox Live Arcade.

Brettspillet.

Nå har de nok et nedlastbart strategispill på gang, denne gangen for PC. Spillet heter Guardians of Graxia, og skal lanseres i løpet av sommeren. Vi kan også se frem til en brettspillutgave.

PC-spillet.

Guardians of Graxia skal være et dynamisk strategispill med over 240 unike enheter og trylleformler. PC-spillet støtter både enspiller mot datamaskinen og flerspiller.

Spillet foregår i fantasiverdenen Graxia, hvor mystisk energi sørger for at hele kontinenter kan sveve rundt i skyene. Det største av disse kontinentene er Westland, hvor mennesker lever side om side med drager, kjemper og småtroll.

Plutselig åpnes en magisk portal til et annet kontinent, og en hel hær med orker fosser ut. Dermed er det duket for krig.

– Miljøet har lenge ventet på en ny brettspill-møter-kortspill-tittel fra Petroglyph. Nå kan vi spent presentere Guardians of Graxia til alle som deler vår entusiasme over unike strategiske fantasispill, sier Mathew Anderson fra Petroglyph.

Siste fra forsiden